International | Fonus Öst Begravningsbyrå

Idag rör vi oss mer över gränserna än vi någonsin gjort tidigare. Med det kommer högre krav även på oss inom begravningsbranschen. Efterfrågan på internationella begravningsarrangemang ökar och vi möter de unika kulturella och internationella behov som finns hos olika grupper i vårt samhälle.

Unika behov – en kontakt

På International – en del av Fonus Öst hjälper vi alla människor – oavsett ursprung, religion och traditioner. Vi hjälper till med kontakten med församlingen och med alla detaljer och frågor som kan uppstå längs vägen.

Många vänder sig direkt till en församlingsledare, t.ex. en Imam, Rabbin eller Fader. Den personen hjälper sedan ofta till med kontakten med oss och följer ofta med familjen till begravningsbyrån.

Kanske tillhör man en religion, men är inte aktivt utövande i sin tro. Eller så vill man kanske hålla en begravning på ett visst sätt av tradition. Då kan det vara svårt att veta var man ska vända sig i frågor som rör begravning.

Hur kan vi hjälpa dig?

International – en del av Fonus Öst är dedikerat och tar stor hänsyn till olika kulturers begravningsseder, för att du alltid ska få ett värdigt bemötande. Varje individ och varje familj är unika och vi gör allt för att ge den omsorg de förtjänar, oavsett bakgrund eller kultur.

Vår ansvarige rådgivare Simon Acar finns här för att möta era unika behov och svara på era frågor.

Läs mer om Simons beskrivning av verksamheten på International – en del av Fonus Öst

Vi som jobbar här:
Simon Acar

Simon Acar