Fonus Öst begravningsbyrå i Linköping | Vackra och personliga avsked

Fonus Öst begravningsbyrå i Linköping ligger centralt beläget på Drottninggatan 50, mitt emellan Domkyrkan och Universitetssjukhuset.
Här möter du Klas-Göran Lundberg, kontorschef och rådgivare, som arbetat många år i yrket och som brinner för att skapa vackra begravningar. Liksom många andra hos oss på Fonus Öst kommer Klas-Göran från vårdyrket och han ser möjligheten att hjälpa människor som ett kall.

Begravningsplanering på dina villkor

Att förlora någon nära är omtumlande och behovet av ett medmänskligt stöd är oftast stort. Vi vet hur viktigt det är att få ett varmt och godhjärtat bemötande i den svåraste stunden i livet och att man tidigt får svar på alla frågor och funderingar som dyker upp. Kontakta oss gärna tidigt. När den första kontakten är etablerad känns det ofta tryggare, även om man väljer att avvakta med själva planeringen några dagar. När du är redo att börja ordna med begravningen kan vi mötas hos oss på kontoret, i ditt hem eller via telefon- eller videomöte. Helt på dina villkor.
Läs mer om mötet med begravningsbyrån här.

Borgerliga officianter i Linköping

På Fonus Öst begravningsbyrå i Linköping finns även Per Nordén, som för många är ett välbekant ansikte. Inte minst från hans spelningar i storbandet Hardes Big Band, där han spelar trumpet. Trumpeten följer även gärna med på de ceremonier han håller, som borgerlig officiant. Per är en mycket uppskattad begravningsförrättare som gör borgerliga begravningar till vackra och personliga livshyllningar.

Samarbeten med lokala aktörer i Linköping

Att måna om det lokala näringslivet tycker vi är viktigt. Därför samarbetar vi med en rad olika aktörer inom såväl restaurang och catering till florister.
Några av dessa är Dahlbergs Café i Gamla Linköping, Livgrenadjärmässen, Aska Gård, Lilla Aska och Blomstertorget i Ullstämma Linköping.

Behöver du hjälp med bouppteckning i Linköping?

Fonus Öst i Linköping samarbetar med Familjejuristen. De hjälper dig med allt från bouppteckning till arvskifte. Familjejuristen kan även hjälpa dig att upprätta eller tyda testamente och framtidsfullmakt.
Du hittar Familjejuristen här.

Här hittar du Fonus Öst i Linköping

Vi finns på Drottninggatan 50 i Linköping och har tre parkeringsplatser på gården. Är dessa upptagna rekommenderar vi att parkera längs gatan eller i närliggande parkeringshus Detektiven.