Valdemarsvik | Fonus Öst Begravningsbyrå

På Fonus Öst begravningsbyrå i Valdemarsvik möter du Johanna Andersson, som för många är ett känt ansikte. Johanna har tidigare drivit blomsterbutik och är i grunden florist. Från att ha skapat fantastiska blomsterarrangemang skapar hon nu hela begravningar, med samma öga för detaljer och samma förmåga att lyssna in önskemål även när de inte är uttryckta med ord. Alltid med stor värme och omtänksamhet. Det är lätt att känna sig välkommen och väl omhändertagen. Oavsett om du behöver planera en begravning eller bara behöver en pratstund över en kopp kaffe.

Lokala samarbeten med Fonus Öst begravningsbyrå i Valdemarsvik

Vi månar om det lokala näringslivet och erbjuder vackra minnesstunder på Gryts Varv, Restaurang Tyrni, Café Kårtorp, Lilla Blå och Restaurang Fyrudden, för att nämna några. Det finns även gott om församlingshem runt om i trakten och cateringen kommer ofta från Gryts Skärgårdspensionat, Linneas Konditori & Catering eller Ringarums Smörgåsshop.
Andra fina lokaler för minnesstund eller exempelvis borgerlig begravning är Hembygdsgården i Gusum och Valdemarsvik, Bygdegården i Gryt, Långrådna.
För vackra blomsterarrangemang hjälper gärna Gryts Handelsträdgård till med sin blomsterexpertis.

Juridisk rådgivning nära till hands

Fous Öst begravningsbyrå i Valdemarsvik verkar i nära samarbete med Familjejuristen. Det betyder att du alltid kan få hjälp med allt som rör ett dödsbo, utan att behöva vända dig till olika byråer eller åka till olika platser. Familjejuristen hjälper även till med en rad olika tjänster, så som framtidsfullmakter, testamenten och gåvobrev. För en fullständig beskrivning över deras tjänster, besök familjejuristen.nu.

Vita Arkivet – en viktig hjälp

Att kunna utgå från ett ifyllt Vita Arkivet när vi står inför en begravningsplanering är ovärderligt. Många tuffa beslut blir betydligt enklare om den avlidne skrivit ned sin önskan. Läs mer om Vita Arkivet och beställ gärna hem Vita Arkivet till dig och dina nära. Du kan även hämta dina exemplar hos oss på kontoret. Vita Arkivet kostar ingenting.