Ödeshög | Fonus Öst Begravningsbyrå

Trygg begravningsplanering i ditt eget hem

Vi på Fonus Öst begravningsbyrå i Ödeshög arbetar inte utifrån ett kontor. Istället kommer vi gärna hem till dig, så att du kan känna dig lugn och trygg när du befinner dig i en tuff och orolig situation. Våra medarbetare har lång erfarenhet av begravningar och utgår helt från dina önskemål, men kommer gärna med värdefulla råd och hjälp. Tillsammans skapar vi en vacker och minnesvärd begravning.
Du vet väl att Vita Arkivet är en ovärderlig hjälp för dina anhöriga när den dagen kommer? Läs mer om Vita Arkivet.

Juridisk rådgivning, enkelt och smidigt

Fonus Öst begravningsbyrå i Ödeshög samarbetar med Familjejuristen, som har lång erfarenhet inom familjejuridik. Därför kan vi erbjuda en helhetslösning så du slipper träffa många olika rådgivare och åka till olika platser. Liksom oss kommer Familjejuristens jurist hem till dig för rådgivning och hjälp, oavsett om det gäller ett dödsbo eller t. ex. en framtidsfullmakt. För en fullständig beskrivning av deras tjänster, besök familjejuristen.nu.

Ödeshög – en bygd med spännande historia

Ödeshög har en lång historia och boplatser från stenåldern, hällristningar från bronsåldern och ruiner från medeltiden vittnar om en tidig centralbygd.

En central figur i Ödeshögs historia är Johanna Pettersson (1807–1899), mer känd som Handelsman Johanna. Varje år arrangeras en marknad, Johannamarknaden, till hennes ära. Det var också här i Ödeshög som den forne landslagsspelaren i fotboll, Klas Ingesson, växte upp. Efter avslutad proffskarriär valde Ingesson att avrunda spelarkarriären i moderklubben Ödeshögs IK. Han var bosatt på orten fram till sin död.