Söderköping | Fonus Öst Begravningsbyrå

I hjärtat av småstadsidyllen med medeltidsanor finner du Fonus Öst begravningsbyrå i Söderköping. Kontoret är litet och charmigt, precis som staden själv. Här möts du av värme och trygghet av Johanna Andersson, floristen som blev begravningsrådgivare. Johanna brinner för att skapa vackra begravningar och månar om att varje önskemål tillgodoses, stort som litet. Hon hjälper dig med tips och idéer med största omsorg och lyhördhet. Här kan du läsa mer om hur begravningsbesöket går till.

Vackra miljöer i Söderköping

I centrala Söderköping finns både S:t Laurentii kyrka och Drothems kyrka, som båda har anor sedan 1200-talet. Vackra och ståtliga, båda med sin egen spännande historia. Särskilt S:t Laurentii kyrka är ett välbesökt turistmål. Kyrkorna är även för många Söderköpingsbor den givna platsen för stora händelser i livet såsom dop, vigslar och begravningar.
Läs mer om kyrkorna här.

Samarbeten med lokala företag i Söderköping

Hos oss får du hjälp med alla dina önskemål för begravningen. Du kan exempelvis välja att ha ceremonin eller minnesstunden i en annorlunda och vacker slottsmiljö hos Husby Säteri eller avnjuta hembakt kaffebröd från Ringarums Smörgåsshop. De duktiga floristerna hos Ängens Blommor eller Anders Blommor hjälper dig att ordna blommorna och rama in ceremonin med vackra blomsterarrangemang utöver det vanliga.

Hjälp med juridik i Söderköping

Vi samarbetar med Familjejuristen, som har lång och gedigen erfarenhet av familjejuridik. De hjälper dig med de viktiga frågorna som rör t.ex. testamenten, bouppteckning eller framtidsfullmakt. Tryck här för att komma direkt till Familjejuristen.

Hitta till Fonus Öst begravningsbyrå i Söderköping

Du hittar oss mitt i centrala Söderköping på Skönbergagatan 11. Här finns det oftast parkering på gatan utanför, men det finns även gott om parkeringar i omgivningen. Kontoret bemannas inte dagligen så ring oss innan du besöker oss. Varmt välkommen till Fonus Öst begravningsbyrå i Söderköping.