Gamleby | Fonus Öst Begravningsbyrå

På Fonus Öst begravningsbyrå i Gamleby möts du av omtanke, respekt och värme. Slå dig ner för en pratstund med någon av våra omtyckta medarbetare Jan-Peter, Magnus eller Kristina. Du är i goda händer.

Här finns ett flertal parkeringsmöjligheter inom ett stenkast. För den som har svårt att gå hittar vi möjligheter. Och om vi inte hunnit sätta på kaffet hämtar vi hos grannen Linnéas Konditori.

Samarbeten med lokala företag i Gamleby

Vi samarbetar med omtyckta Ett strå vassare eller till exempel de duktiga floristerna på Butik Blomstra. De hjälper dig att skapa blomsterarrangemang till såväl begravning som till graven.

För catering till minnesstunden hjälper gärna vår härliga samarbetspartner Linnéas Konditori till. Om du önskar en annan cateringfirma hjälper vi dig såklart även med det. Många uppskattar också att samlas på genuina och trevliga Tindered Lantkök.

Borgerliga begravningar i Gamleby

Stenhuggeriet och Gamleby gravkapell är några önskade platser där vi förrättar borgerliga begravningar. Våra egna medarbetare Jan-Peter Brinkby och Magnus Andersson är så kallade borgerliga officianter, vilket betyder att leder ceremonin och håller vackra minnestal. Det finns även andra officianter, både internt hos oss på Fonus Öst, men också externt, som gärna hjälper till. Vi har arrangerat borgerliga ceremonier i S.t Johannes kapell i Vimmerby, hembygdsgårdar, samlingslokaler och i trädgårdar som tillhör hus och fritidsstugor. Du bestämmer helt själv, men vi kommer gärna med tips och råd som du kanske inte tänkt på själv. Se gärna våra korta filmer om begravningar för att få inspiration.
Du hittar dem här.

Hitta till Fonus Öst begravningsbyrå i Gamleby

Du hittar oss på Västerviksvägen 2. Varmt välkommen till Fonus Öst begravningsbyrå i Gamleby.