Vadstena | Fonus Öst Begravningsbyrå

I hjärtat av staden, ett stenkast från Stadsmuseet och Vadstena slott, ligger Fonus Öst begravningsbyrå i Vadstena. Här möter du Peter Morén, som tar emot dig med ett varmt leende och omtanke, oavsett om du behöver hjälp att ombesörja en begravning eller om du bara vill slå dig ner för en pratstund och en kopp kaffe. Peter har lång erfarenhet i yrket och är en trygg klippa att luta sig emot. Och är det svårt för dig att komma till kontoret kommer hon gärna hem till dig istället. Läs mer om mötet med begravningsbyrån.

Lokala samarbeten med Fonus Öst begravningsbyrå i Vadstena

Fonus Öst månar om det lokala näringslivet och samarbetar med lokala aktörer på orten eller i närområdet. Vid minnesstunder har vi ofta catering från restaurang Banco (tidigare Köket) och för vackra blomsterarrangemang tar vi bland annat hjälp av de duktiga floristerna hos Blomsterglädje.

Trygg juridisk hjälp

Fonus Öst begravningsbyrå i Vadstena samarbetar med Familjejuristen, som har lång och gedigen erfarenhet inom familjejuridik. Det betyder att du kan få hjälp med frågor som rör både begravning och dödsbo utan att behöva gå till olika kontor eller prata med många olika rådgivare. När livet kan kännas tufft och svårt gör vi det lite enklare. För att se en fullständig beskrivning över Familjejuristens tjänster, besök familjejuristen.nu.

Hitta till oss

Du hittar oss i centrala Vadstena, på Stora Torget 3A.