Fonus Öst begravningsbyrå i Mjölby | Vackra och personliga begravningar

Fonus Öst begravningsbyrå i Mjölby ligger beläget i ”Gamla Corren-huset” mitt i Mjölby centrum, granne med Kungsbron och med vacker utsikt mot svartån. Kommunen tar inte ut några avgifter för parkering på det kommunala vägnätet och du behöver ingen p-skiva. Parkering finns på baksidan av Fonus kontoret Norra Strandvägen, Stora torget samt ICA på Kyrkogatan.

Vi som arbetar på Fonus Öst i Mjölby

Här möter du Mikael Wentzel som är områdeschef och kundrådgivare. Med sina 19 år i branschen är det inte en överdrift att säga han är en av de mest erfarna i branschen idag. Här arbetar även Jesper Olofsson, som också är kundrådgivare och en känd profil på orten. Jesper har ett stort musikaliskt kunnande och kommer tidigare från Svenska kyrkan, där han arbetade som musiker i en mängd olika församlingar. Jesper är dessutom en mycket duktig och uppskattad officiant och håller ofta i borgerliga begravningar, med värme och omtanke i fokus.

Lokala företag och samarbeten

Vi främjar de lokala företagen och använder Skogssjöområdets kurslokaler eller Odd Fellows lokal för borgerliga ceremonier. Holmers blommor bidrar till inramningen av våra ceremonier och Skånska Lasse och Café Nyfiket sköter cateringuppdragen. Vi erbjuder våra kunder en fika i det vackra Café Nyfikets lokal efter begravningsbesöket, eller varför inte deras uteservering. Med sin vackra utsikt över svartån, 50 meter från Fonus Östs kontor, är det en fin plats för att få samla tankarna efter begravningsplaneringen.

Behöver du juridisk rådgivning?

Tack vare vårt samarbete med Familjejuristen kan vi erbjuda dig hjälp med allt som rör begravningen och bouppteckningen, allt under samma tak. Familjejuristens duktiga jurister gör även hembesök och finns även till hands över telefon eller mail om du snabbt behöver komma i kontakt.
Läs mer på Familjejuristen.nu.

Kuriosa om Mjölby

Mjölby var från början en kvarnort där bönderna kom från när och fjärran för att mala sin säd. 1920 fick Mjölby sina stadsrättigheter och är därmed en väldigt ung kommun. 2020 firar Mjölby kommun 100 års jubileum.   

Så arbetar vi under Coronapandemin

Vi bemannar våra kontor som vanligt, men följer Folkhälsomyndighetens råd och restriktioner. Vi erbjuder även begravningsplanering via telefon eller Zoom.
Läs mer om våra åtgärder här.

Vi som jobbar här: