Fonus Öst begravningsbyrå i Mjölby | Vackra och personliga begravningar

Fonus Öst begravningsbyrå i Mjölby ligger beläget i ”Gamla Corren-huset” mitt i Mjölby centrum, granne med Kungsbron och med vacker utsikt mot svartån. Kommunen tar inte ut några avgifter för parkering på det kommunala vägnätet och du behöver ingen p-skiva. Parkering finns på baksidan av Fonus kontoret Norra Strandvägen, Stora torget samt ICA på Kyrkogatan.

Vi som arbetar på Fonus Öst i Mjölby

Här möter du Ingela Svensson, som är ett välbekant ansikte för många, men inte minst en välbekant stämma. Ingela är en otroligt duktig sångerska och borgerlig officiant och ord som ”fantastisk” och ”magisk” är feedback vi ofta får från hennes begravningar. Hon går in i sina uppdrag med både själ och hjärta.

Lokala företag och samarbeten

Vi främjar de lokala företagen och använder Skogssjöområdets kurslokaler eller Odd Fellows lokal för borgerliga ceremonier. Holmers blommor bidrar till inramningen av våra ceremonier och Skånska Lasse och Café Nyfiket sköter cateringuppdragen. Vi erbjuder våra kunder en fika i det vackra Café Nyfikets lokal efter begravningsbesöket, eller varför inte deras uteservering. Med sin vackra utsikt över svartån, 50 meter från Fonus Östs kontor, är det en fin plats för att få samla tankarna efter begravningsplaneringen.

Behöver du juridisk rådgivning?

Tack vare vårt samarbete med Familjejuristen kan vi erbjuda dig hjälp med allt som rör begravningen och bouppteckningen, allt under samma tak. Familjejuristens duktiga jurister gör även hembesök och finns även till hands över telefon eller mail om du snabbt behöver komma i kontakt.
Läs mer på Familjejuristen.nu.

Kuriosa om Mjölby

Mjölby var från början en kvarnort där bönderna kom från när och fjärran för att mala sin säd. 1920 fick Mjölby sina stadsrättigheter och är därmed en väldigt ung kommun. 2020 firar Mjölby kommun 100 års jubileum.