Fonus Öst begravningsbyrå i Norrköping | Vackra och personliga avsked

På Fonus Öst begravningsbyrå i Norrköping möter du bland andra Tony Kouvala Mellgren, som är kontorschef och rådgivare. Tony brinner för att hjälpa människor och utstrålar värme, omtanke och trygghet. Efter många år på Fonus Öst i Norrköping är han ett välbekant ansikte för många.

Planera i din egen takt

Det är svårt att landa i att någon nära gått bort. Man kan behöva några dagar att samla tankar och känslor innan man klarar av att planera för begravningen. Men vi vet att det kan kännas mycket lättare om man har någon att fråga och bolla sina tankar med. Därför rekommenderar vi att du kontaktar oss så snart du orkar, så du slipper oroa dig i onödan. När den första kontakten väl är etablerad ger vi dig gott om tid för att fundera över beslut och annat som rör begravningen. Vi kan ha ett första möte över telefon, Skype eller annan videokonferens, mail eller genom ett fysiskt möte i våra lokaler eller hemma hos dig. Läs mer om hur du kan förbereda dig inför mötet med begravningsbyrån.

Vi talar ditt språk

Tony Kouvala Mellgren är både svensk- och finsktalande och hjälper dig gärna på finska om så önskas. Önskar du att besöket sker på arabiska, turkiska, kurdiska eller syrianska får du hjälp av vår medarbetare Simon Acar, som är vårt ombud för den syrisk ortodox kyrkan.
Givetvis hjälper vi dig även med bland annat muslimska, judiska, buddhistiska och alternativa begravningar.

Borgerlig begravningsförrättare

I Norrköping finns även Josefine Sapire, Agnetha Waller och Sebastian Roos, som förutom rådgivare är borgerliga officianter. De är alla duktiga talare som hjälper dig att skapa vackra borgerliga ceremonier, med den avlidnes personlighet i största fokus. Sebastian är även en duktig musiker som många känner igen bland annat från Beatles-coverbandet Liverpool. Han är en högt uppskattad solist vid begravningar både borgerligt och kyrkligt.

Samarbeten med lokala aktörer i Norrköping

Att främja de lokala företagen tycker vi är viktigt. Därför samarbetar vi med en rad aktörer, däribland Östgöta Kök nya torget, Brunnssalongen i Norrköping och Husby säteri. Ett stenkast från Fonus Öst i Norrköping ligger även Strömparken, där den uppskattade ceremonilokalen Magnolialunden ligger belägen i skuggan av det majestätiska Magnoliaträdet. Här håller vi ofta borgerliga begravningsakter med urna.

Behöver du juridisk hjälp i Norrköping?

Fonus Öst i Norrköping samarbetar med Familjejuristen, som vi också har som närmsta granne. Familjejuristen hjälper dig med allt från bouppteckning till arvskifte eller om du behöver se över testamente eller framtidsfullmakt. Du hittar Familjejuristen här.

Hitta till Fonus Öst i Norrköping

Vårt kontor ligger mitt i Norrköping city på Gamla Rådstugugatan 34, mitt emot den vackra Hörsalsparken. Vi har parkering på vår innergård, men det finns även gott om parkering i närliggande parkeringshus som Ankaret och Spiran.

Så arbetar vi under Coronapandemin

Vi bemannar våra kontor som vanligt, men följer Folkhälsomyndighetens råd och restriktioner. Vi erbjuder även begravningsplanering via telefon eller Zoom.
Läs mer om våra åtgärder här.

Vi som jobbar här: