På Fonus Öst begravningsbyrå i Norrköping möter du bland andra Tony Mellgren, som är kontorschef och rådgivare. Vi hjälper dig med största engagemang och omtanke, med allt från bårtransport (hämtning) och begravning till gravsten och juridik.

Vi talar ditt språk

Tony Kouvala Mellgren är både svensk- och finsktalande och hjälper dig gärna på finska om så önskas. Önskar du att besöket sker på arabiska, turkiska, kurdiska eller syrianska får du hjälp av vår medarbetare Simon Acar, som är vårt ombud för den syrisk ortodox kyrkan.

Borgerlig begravningsförrättare

I Norrköping finns även Josefine Sapire, Agnetha Waller och Sebastian Roos, som förutom rådgivare är borgerliga officianter. De är alla duktiga talare som hjälper dig att skapa vackra borgerliga ceremonier, med den avlidnes personlighet i största fokus. Sebastian är även en duktig musiker som många känner igen bland annat från Beatles-coverbandet Liverpool. Han är en högt uppskattad solist vid begravningar både borgerligt och kyrkligt.

Hitta Fonus Öst i Norrköping

Vårt kontor ligger mitt i Norrköping city på Gamla Rådstugugatan 34, mitt emot den vackra Hörsalsparken. Vi har parkering på vår innergård, men det finns även gott om parkering i närliggande parkeringshus som Ankaret och Spiran. Ett stenkast från kontoret ligger även Strömparken, där den uppskattade ceremonilokalen Magnolialunden ligger belägen i skuggan av det majestätiska Magnoliaträdet. Här håller vi ofta borgerliga begravningsakter med urna.

Vi som jobbar här: