Boxholm | Fonus Öst Begravningsbyrå

På Fonus Öst begravningsbyrå i Boxholm möter du bland andra kontorschefen Mikael Wentzel, som med sitt lugn och sin värme ser till att du är i goda händer. Oavsett vad du behöver hjälp med.

Begravning på dina villkor

Hos oss får du hjälp och råd så att du kan vara trygg i att begravningen blir som du tänkt dig. Om den blir ännu finare har vi nått vårt mål. För vi vet hur viktigt det sista avskedet är och hur viktigt det är att det blir ett vackert minne. Se gärna våra korta filmer om begravning, du hittar dem här.
Gör det enkelt för dina anhöriga att veta hur du vill ha din begravning genom att fylla i Vita Arkivet.

Juridisk hjälp i Boxholm

Vi samarbetar med Familjejuristen, som har lång erfarenhet inom familjejuridiska frågor. Därför kan vi tryggt säga att du får en god och pålitlig hjälp, oavsett om du behöver ta hand om ett dödsbo eller om du vill upprätta ett testamente. Läs mer om Familjejuristens tjänster på familjejuristen.nu.

Kuriosa om Boxholm

Gustav Vasas svåger, Arvid Gustafsson Stenbock, lät uppföra en sätesgård intill Svartån i södra Östergötland. Den fick namnet Bocksholm, ”bock” efter honom själv och ”holm” som var lite modernt.
Boxholm var tidigare en typisk brukssort med bland annat stål- och järnverk, sågverk och mejeri med sin berömda ”Boxholmsost”.
Vill du veta mer om Boxholm? Läs mer intressant fakta här.

Hitta till Fonus Öst begravningsbyrå i Boxholm

Du finner oss på Storgatan 25, med goda parkeringsmöjligheter i närheten.
Kontoret bemannas inte dagligen, så ring eller maila innan du besöker oss.
Varmt välkommen till oss på Fonus Öst i Boxholm.