Fonus Öst begravningsbyrå i Motala | Vackra och personliga begravningar

Mitt i hjärtat av Motala, under Swedbanks gamla lokaler, hittar du vårt fina kontor för Fonus Öst begravningsbyrå i Motala. Här möter du Peter Morén och Stefan Hansson som båda med sin värme och uppriktiga omtanke ger dig ett tryggt och godhjärtat bemötande. Det är skönt med en stadig klippa som du kan luta dig mot och våra medarbetare hjälper dig oavsett om du behöver planera en begravning eller vill bolla tankar för din egen del när du ska fylla i Vita Arkivet. Stefan är även en erfaren borgerlig officiant och är högt uppskattad för hans lugna sätt och vackra begravningstal.

Vi skräddarsyr begravningen efter dina önskemål

Oavsett om du vet precis hur du vill ha det, eller om allt känns som ett virrvarr av detaljer och beslut så hjälper vi dig att bena ut hur du vill ha begravningen. Vår långa erfarenhet av att ordna såväl religiösa som borgerliga begravningar gör att du kan kan känna dig trygg. Vi guidar dig steg för steg i planeringen tills du känner dig helt nöjd. Under tiden fram till begravningen finns vi som ett stöd så du kan bolla tankar och idéer. Vi vet hur viktigt det sista avskedet är och vi hjälper dig att skapa en vacker och minnesvärd begravning.
Läs mer om hur du planerar en begravning.

Minnesstund i vackra miljöer

Vi hjälper dig att ordna en vacker och gemytlig minnesstund efter begravningen. Här samlas ni, familj, släkt och vänner för en bit mat eller fika och kan tillsammans minnas och hedra den som gått bort. Vi samarbetar med flera trevliga restauranger och cateringfirmor, som Bistro Levson, Hotel Carl Friman, Café Utsikten, Hotel Nostalgi, Furulid, Harrys och Stadshotellet. Vill du hellre ha minnesstunden hemma så hjälper vi dig gärna även där. Det kan vara skönt att få catering hem med förtäring och porslin så du inte behöver tänka på disken efteråt. Vi hjälper dig att hitta just den lösning som passar bäst för dig och ditt sällskap.

Behöver du juridisk hjälp i Motala?

Tack vare vårt nära samarbete med Familjejuristen kan vi ge dig en helhetslösning både för begravning och juridik. Det är skönt att slippa vända sig till olika ställen och tryggt med någon att fråga. Våra duktiga jurister hjälper dig med allt som rör begravningsjuridik men även med andra frågor som kan dyka upp. Ni kan mötas i våra lokaler men också via telefon. Läs mer på Familjejuristen.nu.

  • Öppet mån-fre 8-17. Avvikande öppettider kan förekomma dag innan helgdag. Jour dygnet runt vid dödsfall.
  • Repslagaregatan 5, 591 30 Motala
  • 0141 – 520 15