Juridikkollen och Vita arkivet på mässor i Finspång och Motala | Fonus Öst Begravningsbyrå

Juridikkollen och Vita arkivet på mässor i Finspång och Motala

Just nu har vi engagemang på olika mässor runtom i vår region. För Fonus Öst och Familjejuristen är det en mycket värdefull möjlighet att nätverka, möta våra kunder och lära oss av andra. Vi får tillfälle att bygga relationer, förtroende och förståelse för våra kunders behov ännu mer.

I veckan som gick hade vi förmånen att delta i två mässor samtidigt: näringslivsmässan Motala Expo och Seniormässan i Finspång.

Motala Expo – Östergötlands största företagsmässa

Motala Expo samlar ett brett spektrum av företag från olika branscher. I Fonus Östs monter mötte våra medarbetare en mängd olika besökare, från småföretagare och allmänhet till representanter för större företag. Intresset för våra tjänster inom stöd och rådgivning var stort och många tog chansen att hämta ut sitt eget Vita arkiv.

Hans Boodh och Peter Morén på Motala Expo.
Hans Boodh och Peter Morén på Motala Expo.

Under de två mässdagarna lottades fina vårbuketter från Blomsterglädje ut, med vinnare presenterade på Fonus Östs Facebook-sida den 19 mars.

Seniormässa i Finspångs Kulturhus – vägledning och stöd för våra äldre

Seniormässan är inriktad på äldre och deras behov av olika tjänster och stöd. För många är frågor kring arv, testamenten och rättigheter av stor betydelse när det kommer till planering av sin framtid och för att underlätta för sina nära och kära efter ens bortgång.

På Seniormässan fanns både Fonus Öst och Familjejuristen representerade och kunde erbjuda information och vägledning med hjälp av bland annat Juridikkollen och Vita arkivet till besökarna.

Emil Forsblad och Josefine Sapire på Seniormässan i Finspång.
Emil Forsblad och Josefine Sapire på Seniormässan i Finspång.

Många var tacksamma för den personliga dialog som erbjöds och vi gläds åt att få möjligheter som dessa att sprida kunskap och öka medvetenheten kring både begravning och stöd för efterlevande.

Även i Finspång lottade vi ut en blomsterbukett, denna gång från Edqvists Blommor med en lycklig vinnare på plats.

Josefine Sapire med vinnaren Gertrud Alm.
Josefine Sapire med vinnaren Gertrud Alm.

Engagemang, närvaro och lyhördhet

Medverkan vid mässor som dessa ger oss möjlighet att möta en mångfald av människor och lära oss om deras unika behov och önskemål. Fonus Öst och Familjejuristen ser stora möjligheter med att fortsätta vara engagerade, närvarande och lyhörda i dessa och andra ämnen som är viktiga för våra kunder och samhället i stort, oavsett vilken plattform det är på.

Kontakt

Kontakta oss gärna för mer information om våra tjänster och hur vi kan stödja dig och dina nära och kära i svåra stunder.