Ingela Svensson blir Årets Mjölbyhjälte | Fonus Öst Begravningsbyrå

Ingela Svensson blir Årets Mjölbyhjälte

När en av våra medarbetare utnämns till Årets Mjölbyhjälte för sitt betydande engagemang i samhället blir vi så klart väldigt stolta.

Ingela har sin utgångspunkt på vårt Mjölbykontor och är ett välbekant ansikte för många – en erkänt duktig sångerska och borgerlig officiant.

Som nu utnämnd Mjölbyhjälte uppmärksammas Ingelas outtröttliga arbete med att hjälpa behövande, organisera lokala evenemang och stärka gemenskapsandan, insatser som gör stor skillnad för invånarna i Mjölby.

I ett av Ingelas initiativ, Värsta Bästa Kören för personer med funktionsvariationer, får alla som vill en plats för att träffas, sjunga och showa tillsammans. Just nu övas det för fullt inför nästa gig den 3 juli i Gästisparken i Mjölby.

– Jag är djupt hedrad och tacksam för denna utmärkelse. Det är otroligt att se hur många människor som bryr sig om vår gemenskap och jag är stolt över att vara en del av den, säger Ingela.

Prisutdelningen skedde inför en entusiastisk publik, där Ingela hyllades för sin osjälviska insats och dedikation. Hennes arbete har inte bara gett direkt hjälp utan också inspirerat andra att engagera sig i frivilligt arbete och samhällsservice.

Ingela är ett lysande exempel på hur ett personligt engagemang kan ha en stor positiv inverkan på samhället, och hon fortsätter att vara en inspiration för både unga och gamla i Mjölby.

Grattis Ingela!

 

Läs mer om årets utnämnande på corren.se