Fonus Öst och Familjejuristen på mässa i Mjölby | Fonus Öst Begravningsbyrå

Fonus Öst och Familjejuristen på mässa i Mjölby

Den 12-13 april deltog både Fonus Öst och Familjejuristen på Fokus Mjölby – en näringslivsmässa som bjuder besökare att uppleva regionens näringsliv i ett gediget program över två energirika mässdagar.

Många tog chansen att få reda på mer om vår verksamhet:

– Vi fick en hel del nyfikna frågor, både generellt om familjejuridik och mer specifikt om vem som har rätt att bestämma om ens begravning. Det fanns också ett intresse för vilka begravningssätt det finns, kyrkligt, borgerligt, urnakt eller kistakt?, berättar Ingela Svensson som tillsammans med kollegorna Anja Friberg, Johanna Rygaard och Amanda Lundqvist fanns på plats och mötte besökare båda dagarna i ProTrain Arena.

– Många fina återseenden blir det när människor kommer fram och tackar för den hjälpt de fått i tidigare uppdrag. Samtidigt är det här ett bra tillfälle för oss att möta och nätverka med andra aktörer i näringslivet, där vi fått nya förslag och idéer om olika samarbeten.

Johanna och Amanda från Familjejuristen erbjöd bland annat information om Juridikkollen – en tjänst som gör det enklare att förstå sina juridiska behov för samboavtal, äktenskapsförord, testamente, bouppteckning & arvskifte och framtidsfullmakt.

Mässan bjöd både besökare och oss utställare en fin inramning för att utbyta information, frågor och idéer. Vi tog tillfället i akt att dels informera om vår juridikkväll på Sharpman den 25/4 och dels svara på frågor om familjejuridik med Juridikkollen som ett hjälpmedel för de nyfikna. Själva tar vi med oss två mycket innehållsrika dagar i Mjölby och dessutom nya kunskaper om potatisens rötter i Östgötaslätten!, berättar Amanda.

Monterbesökarna hade också möjlighet att vara med i utlottningen av fyra fina vårbuketter, där vinnarna nu har presenterats på Fonus Östs Facebook.