Tranås | Fonus Öst Begravningsbyrå

I hjärtat av Tranås, ett stenkast ifrån Storgatan och ett par minuter ifrån tåg och busstationen, hittar du Fonus Öst begravningsbyrå i Tranås.
Här möts du av värme och vördnad oavsett om du behöver hjälp med begravning eller om du vill köpa ljus till kyrkogården. Hos oss är du alltid välkommen!

En viktig hjälp till dina anhöriga

Gör det enkelt för dina anhöriga att veta hur de ska ordna med din begravning, när den dagen kommer, genom att fylla i Vita Arkivet. Det är en tydlig och värdefull hjälp till dina anhöriga. Du hittar Vita Arkivet här. Du kan även hämta ett exemplar på Fonus Öst begravningsbyrå i Tranås.

En stad med historia

Tranås historia sträcker sig ända ner till medeltiden med gården Tranås belägen vid Svartåns utlopp i sjön Sommen. I staden finns fortfarande fantastiska hantverkare, konstnärer och konsthantverkare inom många olika områden, men mest känd är kanske staden för sin päls- och skinnberedning och sina skickliga körsnärer. Tranås Skinnberedning AB startade sin verksamhet 1917 och finns kvar än idag.

Behöver du juridisk rådgivning?

Vi samarbetar med Familjejuristen, som har lång erfarenhet inom familjejuridik. Därför kan vi erbjuda trygg hjälp om du vill upprätta ett testamente, om du behöver ta hand om ett dödsbo eller om du ska bli sambo. Besök familjejuristen.nu för att se Familjejuristens alla tjänster.

Hitta till Fonus Öst begravningsbyrå i Tranås

Du hittar oss parallellt med Storgatan, ca 100 meter från Elon och Hemköp, på Nygatan 32 B.
Varmt välkommen till oss på Fonus Öst i Tranås.

Så arbetar vi under Coronapandemin

Vi bemannar våra kontor som vanligt, men följer Folkhälsomyndighetens råd och restriktioner. Vi erbjuder även begravningsplanering via telefon eller Zoom.
Läs mer om våra åtgärder här.