Borensberg | Fonus Öst Begravningsbyrå

Om du behöver hjälp med begravning, vill fylla i Vita Arkivet eller behöver rådgivning i frågor som rör dödsfall , gör vi på Fonus Öst begravningsbyrå i Borensberg hembesök hos dig. Allt för att du ska känna dig trygg och få ett personligt bemötande. För vi vet att det personliga mötet är viktigt, särskilt när man befinner sig i en tuff situation.

Vita Arkivet till stor hjälp

Underlätta för dina nära och kära genom att fylla i Vita Arkivet. Skriv ner dina önskemål för din begravning, men även andra detaljer så som bankuppgifter eller försäkringar om du vill. Vita Arkivet är till stor hjälp när dagen kommer då dina anhöriga behöver planera din begravning. Läs mer om Vita Arkivet och beställ hem till dig och dina nära. Det kan kännas lättare att skriva om man gör det tillsammans.

Fonus Öst begravningsbyrå i Borensberg månar om näringslivet

Vi på Fonus Öst begravningsbyrå i Borensberg är måna om det lokala näringslivet och vi samarbetar med lokala aktörer. Lenas Festservice hjälper gärna till med catering till minnesstunden, med god mat och härlig personal. Vackra blomsterarrangemang till begravningen gör floristerna på Blomstertid.

Kuriosa om Borensberg

Den lilla sjöstaden vid Göta Kanal. Så beskrivs Borensberg, som tidigare hade namnet Husbyfjöl fram till tidigt 1900-tal. Husaby var ett namn för kungsgård och fjöl betydde bron, alltså kungsgården vid bron. Det gamla namnet lever fortfarande kvar i Husbyfjöls marknad som äger rum årligen i Borensberg i september.