Fonus Digitala Minneskonsert | Fonus Öst Begravningsbyrå

Välkommen till Fonus digitala minneskonsert!

Vi på Fonus bjuder in dig till vår digitala minneskonsert i samarbete med artisterna Robert Wells, Sofia Källgren, Magnus Carlsson och Maria Wells.

Vi lever i en speciell tid där den pågående pandemin har blivit ett hinder för oss att träffas som vanligt. Med vår digitala minneskonsert vill vi föra oss samman och skapa en känsla av gemenskap i tider när det kan vara svårt att få till. Med musik skapar vi en stund där vi kan minnas, känna kärlek, saknad och glädje. Vår minneskonsert är till för dig och alla de som vill ha ett musikfyllt avbrott från vardagen för att minnas sina kära. Du kan se den fram till 5 maj 2021. 

Sång och musik från:

Robert Wells, kompositör, pianist och entertainer. Han har under många år turnerat med den mycket populära sommarturnén Rhapsody In Rock.

Sofia Källgren har gjort 100-tals konserter både i Sverige och utomlands, och har även deltagit i svenska Melodifestivalen flera gånger.

Magnus Carlsson slog igenom som sångare i Barbados och blev sedan medlem i gruppen Alcazar. Sedan 2006 är han soloartist med flera hits.

Maria Wells är sångerska och författare. Hon har turnerat runt om i världen och är en viktig del av gruppen Vocalettes på Rhapsody In Rock. 

Fotograf: Camilla Käller och Maria Wells.

Vilken är din låt? 

Musik betyder mycket för många människor. Den väcker känslor och minnen som får oss att le, skratta eller kanske gråta. Har du någon favoritmusik som ligger dig extra varmt om hjärtat?

Berätta om det i Vita Arkivet.