Nya tidens begravningar

En begravning är ett personligt farväl. Då finns inga ”måsten”, regler eller begränsningar. Istället handlar det om vad ni vill göra. Låt hjärtat och känslan styra – och se det som en kärleksförklaring till ett liv som slocknat. Berätta om era önskemål, så gör vi allt för att uppfylla dem. Vi kallar det Nya tidens begravningar.

Se våra nya filmer här!

Nya tidens begravningar

Ett sista avsked kan se väldigt olika ut. Det tycker vi på Fonus Öst är bra. För det visar att varje människa är unik. Därför har vi nu gjort filmer som visar personligt utformade ceremonier och de möjligheter som finns.

Välj en vacker minnesplats

En personlig begravning kan utformas på många olika sätt. Och visst är det vackert är att välja en miljö som den avlidne gillade mest av allt.

Sång, musik och mingel

En begravning kan alltid utformas utifrån den avlidnes och de efterlevandes önskemål.

En persons liv kan speglas i avskedet

Vissa personer har ett sätt att leva som sätter starka avtryck. Det är helt enkelt en del av deras personlighet. Om då begravningen speglar detta, blir det väldigt starkt.

En stark personlighet

Ett sista avsked är ett viktigt tillfälle att samla familj, släkt och vänner för att säga farväl, umgås och minnas tillsammans.

Ett enkelt avsked

En begravning kan vara stor och påkostad. Den kan också vara enkel och stillsam. Det är omtanken som räknas.

Förr var det mesta kring sorg, dödsfall och begravningar väldigt strikt. Men nu har det blivit annorlunda. Det finns en ny öppenhet, en frihet, som handlar om att lyssna på vad människor tycker och tänker. Och här har vi på Fonus Öst varit med och drivit på utvecklingen. För döden är en naturlig del av våra liv.

Läs vidare:

Se fler filmer på vår Youtube-kanal
Ladda ner eller beställ Vita Arkivet
Begravningsförsäkring
Berätta om dina önskemål